Mit kell tudnia, mielőtt bérelne egy szőnyegtisztítót

Mit kell tudnia, mielőtt bérelne egy szőnyegtisztítót

A probléma megoldásának első lépése az, hogy beismeri, hogy van! Ha a vendégek megvetéssel néznek a szőnyegre, akkor vagy durva társaságoddal vagy festett szőnyegedettek. Olvassa el ezt a cikket, amelyben tippeket olvashat arról, hogyan lehet olyan szőnyegtisztítót felvenni, amely elsőként helyesen fogja elvégezni a munkát.

Az első lépés a szőnyeg előkészítése a tisztításhoz. Indítás előtt alaposan porszívózza le a tisztítandó területet. A szőnyeg tisztítása előtt fontos eltávolítani a laza talajt és a törmeléket. A legjobb eredmény elérése érdekében a szőnyegtisztító használata előtt minden problémás területet előzetesen kezeljen megfelelő tisztítószerrel.

A szőnyegek tisztításához mindig keresse fel a bérelt társaságot. Csatlakoztatni és biztosítani kell őket, mielőtt a házba lépnének. Ha nem, akkor rossz helyzetben lesz, ha egy munkavállaló megsérül az otthona belsejében, vagy egy munkavállaló úgy dönt, hogy ellop tőled.

Kérjen árajánlatokat a szőnyegek kezeléséről folttaszító megoldással. A leggyakrabban használt terméket Scotch Guard-nak nevezik, de vannak olyanok is, amelyek kiválóan működnek. Az ilyen típusú termékek védőréteget tehetnek a szőnyegen, megakadályozva, hogy a foltok behatoljanak, amíg azonnal felszívja.

Ha zsírfolttal rendelkezik a szőnyegen, megszórjon rá némi lisztet, és tegyen egy darab papírt a lisztre. Ez a folyamat 30 percen belül kihúzza a zsírt a szőnyegen és a papírra. Azonnal járjon el, amikor ez megtörténik, mivel nem akarja, hogy a zsír bekerüljön.

Az új szőnyeg megőrzésének leghatékonyabb módja a talaj érintkezésének megakadályozása. Használjon szőnyegpadlókat nagy forgalmú területeken, és győződjön meg arról, hogy a családtagok levonják a cipőjét, mielőtt a szőnyeges területre sétálnának. A folttisztításra csak a szőnyeges szoba bejárati ajtajában lehet szükség.

Ha valami kiömlött vagy leesett a szőnyegen, fontos, hogy a foltokat a lehető leghamarabb vigyázzon. Az emberek legnagyobb hibája az, hogy hagyja a foltot, mielőtt megtisztítják. Győződjön meg arról, hogy van tisztítószere a kezedben, és azonnal vigyázzon a rendetlenségre.

Béreljen fel profi! A szőnyegek drága tárgyak, ezért megbízható céget kell felvenni a tisztításra. Vegye fel a kapcsolatot a helyi jobb üzleti irodával, és mindig ellenőrizze az ügyfelek véleményét az interneten. A legjobb megoldás egy kiváló szőnyegtisztító cég megtalálására a szájról szájra; kérjen tanácsot a barátaitól és a családtagjaitól, akiknek a szőnyegeiket a közelmúltban szakmailag tisztították.

Ha tudod, hogy valaki közeli munkatársa professzionálisan tisztította a szőnyegeit, kérdezze meg a munkatársakat a lehetséges szőnyegtisztító cégeknél. Ne álljon meg itt. Kérjen tanácsot orvosától, titkárától, a helyi kisbolt tisztviselőjétől vagy bárkitől, akivel átfutott. Nyilvánvaló, hogy tanácsuk nem lesz annyira megbízható, mint egy szeretett emberé.

Ahelyett, hogy abban reménykedne, hogy az emberek nem veszik észre a festett szőnyeget, vagy eltakarja azt a dobott szőnyegekkel, fontolja meg a szőnyegtisztító cég felvételét. Ezekkel a tippekkel biztosan megtalálja a megfelelőt! Ne feledje ezt a cikket, amikor legközelebb fontolgatja az egész szőnyeg cseréjét foltok miatt!