Hogyan lehet pénzt megtakarítani az online vásárlással

Hogyan lehet pénzt megtakarítani az online vásárlással


Szeretne többet megtudni az online vásárlásról, hogy jobban tudjon működni abban a környezetben. Minél többet tud, annál jobban ki tudja használni a számos előnyét. Vegye figyelembe az alábbi hasznos tanácsokat, hogy megtudja, hogyan szórakozhat az online vásárlással.


Vásárlás előtt hasonlítsa össze az árakat több weboldalon. Keressen különleges kuponokat és ajánlatokat ezeken a weboldalakon, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a lehető legjobb ajánlatot kapja. Nézze meg azt is, hogy mennyibe kerül a tételek szállítása, és van-e ingyenes szállítási lehetőség az Ön számára.


Szánjon időt a termékek összehasonlítására. Vegye a fáradságot, hogy körülnézzen és összehasonlítsa a termékeket, hacsak nem egy bizonyos kiskereskedőtől akar vásárolni. Először szűkítse le a választékot azokra, amelyek a kívánt funkciókat kínálják; majd kezdje el az összehasonlítást az ár alapján. Gyakran ellenőrizze az online kiskereskedőket, akiktől vásárol, mert valószínűleg folyamatosan új termékeket vezetnek be.


Beszélgessen barátaival a kedvenc online boltjaikról. Több millió oldal létezik, és kizárt, hogy mindet egyedül találja meg. Beszélgessen az ismerőseivel, hogy megtudja, kik a jó hírű online kiskereskedők, és hol szeretnek vásárolni. Ezzel rengeteg időt és energiát spórolhat meg.


Mielőtt vásárolna egy eladótól, ellenőrizze az értékeléseket. Ez jó képet adhat a cég termékeinek és ügyfélszolgálatának minőségéről. A folyamatosan alacsony értékeléssel rendelkező üzleteket kerülni kell.


Ha online vásárolt dolgokat szállíttat otthonába, ismerje meg a fogyasztói jogait a határidőkkel és a termékek állapotával kapcsolatban. Önnek joga van ahhoz, hogy a megrendeléskor megadott feltételeknek megfelelően kapja meg a termékeket, és ésszerű elvárásai vannak az áruk sértetlenül való átvételére.


Hitelének védelme érdekében csak egy hitelkártyát használjon az online vásárlásokhoz. Így gyorsan nyomon követheti költési szokásait, amikor a hitelkártya-kivonat megérkezik a postán. Ha olyan terhelést észlel, amelyet nem Ön végzett, azonnal hívja fel a hitelkártya-társaságot, és jelentse nekik.


Ha tervezi, hogy online vásárol, olyan számítógépet használjon, amelyről biztosan tudja, hogy biztonságos. A hackerek nyilvános kapcsolatokat használnak arra, hogy ellopják mások adatait.


Nézzen utána az online vásárlási kluboknak. Az olyan oldalak, mint az ebates.com, óriási ajánlatokat kínálnak. Nemcsak a különböző oldalakon zajló leárazásokról szerezhetsz tudomást, hanem a vásárlásod egy százalékát is kifizetik neked, ha ezeken az oldalakon vásárolsz. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy négyhavonta bónuszcsekket kapjon, és beszerezze a szükséges dolgokat.


Ha azt szeretné, hogy a kiskereskedők e-maileket küldjenek Önnek a kedvezményekről és az eladásokról, de nem szeretné, hogy az e-mailje tele legyen kéretlen levelekkel, hozzon létre egy e-mail fiókot csak a kereskedők eladási akcióinak fogadására. Így a szokásos e-mailje mentes marad a promóciós zűrzavartól, és az összes értékesítési bejelentést egy helyen kapja meg.


Ha észreveszi, hogy egy webáruháznak csillagászati árai vannak, nézze meg a szállítási díjaikat, mielőtt túlságosan izgatott lenne. Előfordul, hogy egy áruház alacsonyabb árakat tesz közzé, csak azért, hogy a szállítási díjakban kompenzálja azt. Ha túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, nagyon is lehet, hogy az is.


Most, hogy többet olvasott az online vásárlásról, valószínűleg sokkal jobban érzi magát, hogy jobban belevágjon. Ez egy új környezet, amely folyamatosan változik, de lépést tarthat a változásokkal. Minél több információt tud meg, annál jobb helyzetben lesz, amikor az interneten navigál, és kiválasztja a "vásárlás" opciót.