A megfelelő helyre jött, hogy megismerje a szőnyegtisztítást

A megfelelő helyre jött, hogy megismerje a szőnyegtisztítást

A probléma megoldásának első lépése annak beismerése, hogy van ilyen! Ha a vendégek megvetően néznek a szőnyegre, akkor durva társaság vagy foltos szőnyeg van. Olvassa el ezt a cikket tippekért arról, hogyan lehet felvenni egy szőnyegtisztító céget, amely első alkalommal helyesen végzi a munkát.

Mielőtt döntene egyet, több szőnyegtisztító céget kell hívnia. Mivel sok vállalat drámai módon eltérő árakat kínál, célszerű megbizonyosodni arról, hogy a legjobb ajánlatot kapja-e. Ha egy vállalat drasztikusan alacsonyabb árfolyamot kínál, mint az összes többi, akkor ezt vörös zászlónak kell tekintenie.

Kérdezzen meg minden olyan céget, amelyhez forduljon a szőnyegtisztítással kapcsolatban, ha speciális vegyi anyagokkal rendelkezik a nagy forgalmú területeken. A legtöbb esetben a szőnyeg ezeken kívül minden területen meglehetősen tiszta lesz, így valószínűleg csak az itt használt nagy teljesítményű dolgokra lesz szüksége. Ha nincs ilyen szolgáltatásuk, fontolja meg egy másik cég használatát.

Keressen olyan szőnyegtisztító céget, amely elégedettségi garanciát vállal. Előfordulhat, hogy a szőnyegtisztítás végeredményei csak a szőnyeg megszáradásáig, esetleg napokkal a tisztítás után láthatók. Olyan céget szeretne, amely hajlandó kitartani munkája mellett, és egy garancia megmutatja, hogy törődnek az Ön vállalkozásával.

Ha valódi problémás foltok vannak a szőnyegen, mutassa meg azokat a takarító szakemberének. A helyszíni tisztítás gyakran különböző vegyszereket és módszereket igényel, de a szakemberek készek kezelni ezeket az aggályokat. Ha kifejezetten rámutat rájuk, biztos lehet abban, hogy a takarítószolgálat úgy gondoskodik róluk, hogy eltűnjenek és ne jöjjenek vissza, ha a szőnyeg megszáradt.

Mindent megtesz a szőnyeg védelme érdekében. Mindig ne felejtse el levenni a cipőjét, mielőtt belépne a nappaliba, és ne habozzon elhelyezni egy szőnyeget otthonának legutazottabb részein. Ha nehezen tudja tisztán tartani szőnyegét, fontolja meg annak cseréjét linóleummal.

Fontolja meg egy jó minőségű szőnyegtisztító beszerzését otthonába, ha azt tervezi, hogy hosszú ideig megőrzi szőnyegét. Ezek a tisztítószerek meglehetősen drágák lehetnek, de ha összehasonlítjuk őket egy szakember felvételének költségeivel, ez nagyon ésszerű lehet. Gondoljon csak bele, milyen jó lenne azonnal foltot orvosolni, ahelyett, hogy arra várna, hogy valaki más megtegye helyetted.

A takarítási világban egy professzionális szőnyegtisztítót teljes mértékben tanúsítani kell az IICRC-n keresztül. Ezt az egész világ elismeri. Ha a szőnyegre garancia van, tisztításához szakembert kell felvennie. Ha szőnyegtisztítója nincs tanúsítva, a szőnyeggyártó érvénytelenítheti a garanciát.

Ha szőnyegtisztító céget vesz fel, csak egyenruhás technikusokat vagy személyazonosító szakembereket engedjen be otthonába. Ezek az emberek lényegében idegenek számodra, és meg akarsz győződni arról, hogy az ajtódnál lévő személy képviseli-e a vállalatot, ahogy szakembernek kellene. Ez segít megtudni, hogy van egy megbízható ember, akivel jól érezheti magát.

A vörösboros foltokat köztudottan nehéz kiszabadítani a szőnyegből. Ha kéznél van fehérbor, azonnal öntsön valamennyit egy vörösbor kiömlésével a szín hígításához és a tisztításhoz. Ha a folt nem friss, ecetet használhat a kiszabadulásához.

Ahelyett, hogy abban reménykedne, hogy az emberek nem veszik észre a foltos szőnyegét, vagy eltakarják a szőnyegekkel, fontolja meg egy szőnyegtisztító cég felvételét. Ezekkel a tippekkel biztosan megtalálja a megfelelőt! Ne feledje ezt a cikket legközelebb, amikor a teljes szőnyeg cseréjére gondol a foltok miatt!