Megzavarodott az Ajtó és Ablakcsere? Olvassa el ezt a cikket

Megzavarodott az Ajtó és Ablakcsere? Olvassa el ezt a cikket

Nagyon sok ember rendelkezik Ajtó és Ablakcsere-rel és más összetett eszközökkel, de kevesen veszik igénybe ezt a technológiát. Az alábbi cikk tippeket és trükköket tartalmaz, amelyek segítik az Ajtó és Ablakcsere használatát a lehető legjobb módon. Olvassa el néhány remek információt.

Ha nem sikerül vízbe dobnia az Ajtó és Ablakcsere készüléket, szárítsa meg rizzsel. Először törölje le a telefont egy törülközővel. A telefon bekapcsolása nélkül helyezzük egy tálba száraz fehér rizst legalább 8 órán keresztül. A rizs segít felszívni a nedvességet, és megakadályozhatja, hogy telefonja rövidre záródjon, amikor újra bekapcsolja.

Frissítse telefonját, amikor az új frissítések elfogynak. Mindig biztos lehet abban, hogy a szoftver legújabb és legstabilabb verzióival foglalkozik, ha naprakész. A rendszeres frissítés kényszeríti az adattárolást és a biztonsági mentést, így nem veszít mindent, amit fontosnak tart.

Ha az Automatikus javítás azt akarja, hogy válasszon egy bizonyos szót, és nem akarja kiválasztani, akkor valójában nem kell kattintania a kis X-re. Bármelyik helyre koppinthat a képernyőre, és a kis javaslat eltűnik! Ez sokkal gyorsabb lehet, mintha az X-re kattintanánk

Az Ajtó és Ablakcsere segítségével az interneten való utazás során soha nem kell aggódnia, hogy a ".com" webcím után szerepeljen. Csak annyit kell tennie, hogy magába foglalja a fő részét, mint például a Google, és csodálatos módon az Ajtó és Ablakcsere böngésző viszi az oldalra. A megtakarított kevés idő több ezer keresést eredményezhet.

A Siri lehetővé teszi az emlékeztetők beállítását a tartózkodási hely alapján. Többé nem kell időt adnia a Siri-nek, hogy emlékeztesse Önt egy adott feladatra. Ehelyett kérheti: "Siri, mondd meg, hogy lépjenek kapcsolatba az irodával, amikor elértem az otthonom." A telefon tudni fogja, mikor van otthon, és emlékeztetőt fog adni az irodába való felhíváshoz. Ennek használata lehetővé teszi az emlékeztetők beállítását akkor is, ha nem biztos benne, hogy otthon lesz.

Győződjön meg arról, hogy törölte azokat a beszélgetéseket, amelyeket nem használt az üzenet képernyőjén. Ez nagyon fontos, mivel az idő múlásával a beszélgetési előzmények egyre hosszabbá válnak, csökkentve ezzel a telefon helyet. Ezt megteheti úgy, hogy belép az üzenet szakaszába, és törli a teljes beszélgetéseket vagy azok egy részét a szerkesztés funkcióval.

Az AutoCorrect által javasolt szó elvetéséhez nem kell megérintenie a szót követő "X" -et. Ehelyett csak annyit kell tennie, hogy megérinti a képernyő bármely pontját. A doboz azonnal bezáródik.

Ha aggódik az Ajtó és Ablakcsere elvesztése miatt, regisztráljon az ingyenes Find My Ajtó és Ablakcsere szolgáltatásra. Ez lehetővé teszi a telefon GPS-jének használatával, hogy megkeresse a telefon helyét. Ezután csengetheti (hogy megtalálja, ha közel van), vagy zárolhatja és törölheti a telefon adatait, ha ellopták.

Az Ajtó és Ablakcsere segítségével bármilyen fájlt tárolhat. Ennek az egyetlen módja az Ajtó és Ablakcsere meghajtó alkalmazás megvásárlása, de ha egyszer megteszi, szinte bármit elmenthet telefonjára. Ez lehetővé teszi, hogy a telefon szinte teljes egészében mini hordozható számítógépként működjön.

Most jobban át kell látnia mindazt, amit az Ajtó és Ablakcsere képes megtenni. Mindezek mellett, amelyek ezeket a kis eszközöket kínálják, könnyű belátni, hogy a felhasználó gyorsan megbotródjon, és alul tudja használni az Ajtó és Ablakcsere készüléket. A fenti cikk további információt adott az Ajtó és Ablakcsere-ről.