A cikkmarketing felhasználása az Ön javára

A cikkmarketing felhasználása az Ön javára

Egy jó cikk-marketingkampány drámai eredményeket hozhat az online üzlettulajdonosok számára, akik bővíteni kívánják potenciális ügyfélkörét. A cikkmarketing azonban többet jelent, mint pusztán írást. Vannak egyszerű lépések, amelyek megsokszorozhatják a cikkek hatékonyságát. Ez a cikk megoszt néhány tippet, amelyek segítségével elkezdheti saját cikk-marketing kampányát.

Mivel nem mindenki szereti a hosszú cikkek olvasását, mindig érdemes 500 szónál nem hosszabb cikkekre lőni. Sok tanulmány készült erről a témáról, és a közmegegyezés az, hogy a legtöbb olvasó elveszti érdeklődését az alapvető webes cikkek iránt 500 szó után. Ne felejtsd el: Az internet egy ajtó az azonnali információkhoz, így könnyű a tartalomról egy vicces videóra kattintva.

Webhelyének internetes marketingje során fontos, hogy ne hozzon létre sok irreleváns cikket, tele különféle hivatkozásokkal az adott webhelyre vagy blogra. Ez nemcsak a legtöbb olvasót kikapcsolja azonnal, de a legtöbb címtár egyenesen megtiltja a szolgáltatásaik ismételt használatától.

Maradj a témánál. A cikknek mindig vonatkoznia kell arra, amit reklámoz. Ha lakásfelújításról ír, nincs ok arra, hogy belevessen egy történetet a legutóbbi Bahamákon töltött nyaralásáról. Az olvasók azt szeretnék, hogy a tartalom megfeleljen a témának, ezért ügyeljen arra, hogy ne tévedjen túl messzire.

Amikor forgalom növelése érdekében ír, ne aggódjon a tartalom hossza vagy az általa lefedett pontos téma miatt. Meg kell céloznia néhány kulcsszót, amelyeket az emberek akkor használnának, ha az Ön tartalmához hasonlót olvasnának. A tartalomnak folyamatosan hivatkoznia kell ezekre a kulcsszavakra.

Győződjön meg arról, hogy a webhelyén közzétett cikkek nemcsak frissek és érdekesek, hanem jól megírtak is. A nyelvtani hibákat és elírásokat tartalmazó cikk azonnal a hozzá nem értés érzését kelti. Lektoráltassa munkáját nem egyszer vagy kétszer, hanem háromszor. Használjon megbízható helyesírás-ellenőrzőt. Egy figyelemfelkeltő, csiszolt cikk az, amit az emberek meg akarnak majd osztani.

Küldje el cikkeit címtároldalakra. A címtároldalak segíthetnek cikkének gyorsabb megjelenésében, és növelhetik az olvasók számát. Több olvasó több potenciális ügyfelet jelent. Kerülje el, hogy ugyanazt a cikket használja különböző címtárwebhelyeken, mivel a cikkek ismétlődő másolatai negatívan befolyásolhatják az eredeti cikk keresőmotorjának találati oldalának helyezését.

Próbálj meg szabadon írni, és először ne koncentrálj túlságosan a dolgokra. Írj ugyanúgy, ahogy beszélsz, és gondolataid kiáradnak az oldalra. Ettől a cikkírás könnyed lesz. Bármikor visszatérhet és elvégezheti a helyesírási és nyelvtani ellenőrzést, miután a szavak papírra kerültek.

Ügyeljen arra, hogy a cikkben alcímeket használjon. Ez a taktika segít a darab különböző bekezdéseinek elindításában. Hangsúlyozza minden pontját, ugyanakkor összehozza a teljes cikket. Az olvasók könnyedén eljuthatnak egyik pontról a másikra, miközben a témára összpontosítanak. Az alcímekben kulcsszavakat is használhat.

A betűtípus nagyobb hatást gyakorolhat, mint gondolhatnánk a cikkmarketing világában. Mivel a nézők még azelőtt látják a betűtípust, hogy elkezdenének olvasni, már csak a betűtípus alapján alkothatnak véleményt. Ha a betűtípus unalmas, akkor a néző rögtön ugyanezt gondolhatja egy cikkről.

Azok a webhelytulajdonosok, akik cikkmarketinget használnak vállalkozásuk népszerűsítésére, nem csupán az online forgalom növekedését látják. Egy jó cikk-marketing stratégia nemcsak több webhelylátogatót biztosít, hanem arra is készteti a látogatókat, hogy megvegyék azt, amit a webhely elad. Cikkek írásával és hatékony felhasználásával a webhelytulajdonosok nagy lendületet adhatnak vállalkozásuknak.