Egyszerű megoldások a legjobb webes tervezéshez

Az első dolog, amit az emberek egy weboldalon értesítenek, a design. Ezeknek az első megjelenítéseknek köszönhetően biztosan szeretnénk jó benyomást tenni, hogy ne hagyják el a webhelyet. Az alábbi tippek segítenek elkerülni ezt.

A grafikák fontosak, de a túlterhelés csak az oldalt megzavarja. Ne csak grafikát használjon a webhely díszítésére; azokat szakszerűnek kell lenniük. Az Ön webhelye sokkal használhatóbb és felhasználóbarátabb lesz, ha a grafikus zavarokat minimálisra tartja.

Mielőtt közzétenné az oldalt, ellenőrizze a weboldalakon a megszakadt hivatkozásokat. A látogatók könnyen csalódhatnak, ha rákattintanak egy linkre, és azt találják, hogy rossz helyre vezet. Kézi ellenőrzéseket végezhet vagy olyan programot használhat, amely szkennelést végez, és értesítést küld a megszakadt hivatkozásokról.

Ismerje meg a webes design parancsikonokat, és próbálja meg használni őket. Gyakran vannak gyorsbillentyűk, amelyek igénybe vehetik. Még olyan HTML kódokat is megtanulhat, amelyek lehetővé teszik, hogy gyorsan módosítsa az összes oldalt, anélkül, hogy újra kellene feltöltenie azokat.

Győződjön meg róla, hogy az első oldal egyszerű. Az emberek, akik körülnéznek, gyorsan eldönthetik, hogy szeretnék-e használni a webhelyet, csak úgy, ahogyan a honlapod néz ki. Legyél leíró jellegű, de tartsd a többi információt minimálisan, hogy elkerüld, hogy a látogatók elterjedjenek.

Tesztelje és tesztelje gyakran. Biztosnak kell lennie abban, hogy azon dolgozol, hogy a felhasználók hogyan lépnek kapcsolatba és használják a weboldalt, mint olvasót a használhatósági tesztekben, az alapelrendezés elején. Folytassa a tesztelését, miközben javítja és javítja a webhelyed életét.

Soha ne használjon felugró hirdetéseket a webhelyén. Az emberek valószínűleg soha nem akarnak visszatérni erre. Egyszerűen tartsd hirdetéseidet, mivel nem kell vad pop-upokat.

A HTML5 egy olyan eszköz, amellyel meg kell tanulni, hogy jól próbál-e a webes tervezéssel.

A Photoshop nagyon hatékony és hasznos eszköz lehet a webes tervezés terén.

Ismerje meg célközönségét, és kérdezze meg, mit gondol a webhelyéről. Ezáltal jobban összpontosíthat a webhely kialakításával és funkcióival. A célzott látogatók tanácsadásának köszönhetően a design sikeres lesz.

A grafika segít megőrizni a webhelyet vizuálisan stimuláló és szórakoztató. Olyan dolgokat kell tennie, mint a szövegek tekercselése a képek köré, hogy elkerülje a piszkos megjelenést. Ha tartalmát kreatív design veszi körül, az emberek visszatérnek.

Ne feledje, amikor a tartalmát írja.

Valaki tesztelje webhelye funkcionalitását a teljes tervezési folyamat során. Minden kiegészítés vagy módosítás, amit valaki megvizsgál, és valaki megnézheti gondolatait. Előfordulhat, hogy nem gondolkodik sok lassú videót, de más emberek másképp érzik magukat. Mindig győződjön meg róla, hogy külső és elfogulatlan véleményeket keres.

A tervezési folyamat nem fejeződik be az új webhely megszerzése után. Legyen kész arra, hogy aktív maradjon a webhelyén. Ez nem jelenti azt, hogy naponta frissítenie kell webhelyét, bár néhány rendszeres frissítést elő kell készítenie. Ez különösen fontos, ha videót tárol, vagy az aktuális eseményekkel foglalkozik. A webhely frissítése egészen más, mint egy blog frissítése. Elég sok időt és erőfeszítést igényel.

Az internetes szörfösök azonnal észreveszik a weboldal tervezését, és általában másodpercen belül tartózkodnak, vagy máshol szörfölnek. Győződjön meg róla, hogy az emberek első benyomása a webhelyéről jó! Jobb felkészültséggel kell rendelkeznie ahhoz, hogy hatékony, vonzó webhelyeket tervezzen, amelyek arra ösztönzik a látogatókat, hogy ragaszkodjanak hozzá azáltal, hogy kihasználják a cikk által most közölt tanácsokat.