Hogyan építsük fel az üzleti cikk marketinget

Egy új vállalkozás elindítása elég ijesztő vállalkozás lehet. Különösen egy online vállalkozás elindítása még veszélyesebb. Ez a kevés tőke miatt van így. Az emberek úgy érzik, hogy mivel ez nem olyan kockázatos, mint más vállalkozások, csak úgy elszabadulhatnak. Nos, az alábbiakban megtudhatja, mit hagy ki az olyan dolgokról, mint a cikkmarketing.


Tájékoztassa közönségét a termékeiről egy E-bookban vagy egy online kiáltványban. Foglalkozzon egy bizonyos kérdéssel informatív és hasznos módon. A célja az, hogy a közönsége végig olvassa a könyvét és élvezze azt. Említse meg a termékeit, mint olyasmit, ami segíthet azoknak, akiket érdekel, hogy miről szól a könyv.


Ha nagyobb forgalomra van szüksége, legyen ellentmondásos. Az embereket vonzzák a viták és a forró témák, és még ha nem is értenek egyet az Ön álláspontjával, lehet, hogy csak azért látogatják meg a weboldalát vagy webhelyét, hogy megjegyzést hagyjanak arról, hogy mennyire nincs igaza. Ez még mindig jót tesz önnek a keresőmotorok rangsorolása szempontjából, és növeli az ismertségét, ha az emberek akkor is beszélnek önről, ha a beszélgetés részben negatív. Valószínűleg lesznek olyanok is, akik végül is egyetértenek önnel, és ők megtalálják a tartalmait, ha nagy érdeklődést kelt.


Miután befejezte a cikket és hozzáadta, küldje el a könyvtáraknak. Ez segíthet Önnek, mert ez lehetővé teszi, hogy webhelye szerepeljen a keresőmotorokban, miközben a többi cikkei hátsó forgalmat biztosítanak Önnek.


Ügyeljen arra, hogy minden egyes cikkhez új forrásdobozt készítsen, és variálja a linkeket. Fontos, hogy legyenek visszautaló linkjei azokra az oldalakra, amelyeket népszerűsíteni szeretne. Ha cikkeit könyvtárakba küldi be, a forrásdoboz rendkívül fontos. Ha bloghálózatokba küldi cikkeit, a horgonyszöveges linkek a legfontosabbak. Ha minden cikkéhez ugyanazokat a forrásdobozokat és visszautalásokat használja, akkor azok nem fognak egyedinek tűnni a keresőmotorok számára.


Ha képeket is mellékel a cikkéhez, az nagyszerű módja annak, hogy nagyobb figyelmet vonzzon. Az olvasók szeretik, ha az olvasott szöveghez vizuális kíséret is társul. Győződjön meg azonban arról, hogy az Ön által használt kép olyan, amelynek használatára engedélye van, és a hotlinkelés helyett a saját fiókján hosztolja a képeket.


A kész termék elkészítése előtt gondosan meg kell szerkeszteni a piacra szánt cikkeket. Ez a szerkesztési folyamat biztosítja, hogy ne csússzanak át hanyag hibák a végtermékbe, amelyet a fogyasztók látni fognak. A gondos szerkesztés révén javul a cikkek marketingképességének hatékonysága.


Mint láthatja, a marketingtechnikáknak számos olyan aspektusa van, amelyekkel valószínűleg egyáltalán nem volt tisztában. Győződjön meg róla, hogy mindig megpróbál többet megtudni az olyan módszerekről, mint a cikkmarketing, ha azt reméli, hogy hatást gyakorolhat az üzleti világban. Lehet, hogy könnyebb létrehozni egy online vállalkozást, de könnyebb elveszíteni egy online vállalkozást is. A fent említett tippek használatával remélhetőleg az online vállalkozása sikeres lesz.